De Huiskamer gaat weer open!

Zolang de Corona crisis duurt organiseren we kleine activiteiten in de Huiskamer. Maandag- woensdag- en vrijdagochtend zijn we open voor een kop koffie/thee vanaf 10 uur. De maaltijden en de creaclub gaan ook weer van start (kleinschalig). Daarvoor nodigen we mensen uit, maar u kunt zichzelf ook aanmelden. U kunt altijd een van ons telefonisch bereiken: Kees Trimp 06-53780184 of Willem Griffioen 06-30228307. Of mail naar huiskamer@akergemeente.nl.


De Huiskamer aan de Akersingel 24 is een huiskamer voor en door de wijk; een gezellige ontmoetingsplek voor buurtbewoners en maatschappelijke organisaties.

In de Huiskamer is iedereen welkom voor een luisterend oor, een kop koffie of een maaltijd.

Er gebeurt van alles in de Huiskamer: een boekenruilbeurs, filmavonden, spelletjesmiddagen. Er wordt samen gekookt, gebakken en gegeten en en vinden allerlei creatieve activiteiten plaats.

Maatschappelijke organisaties kunnen er hun spreekuur houden. Sommige activiteiten worden door de Akergemeente georganiseerd. Maar er is nog volop ruimte voor initiatieven en ideeën uit de buurt.

De Huiskamer gebruiken of huren?

De ruimte is te gebruiken voor buurtgerichte activiteiten die voor ieder open staan (tot maximaal 15 personen). Voor andere activiteiten vragen we een billijke huur.

Heb je een idee voor een activiteit? Interesse om de ruimte te gebruiken? Neem contact op met Kees Trimp 06-53780184 of Willem Griffioen 06- 30228307.