Samenkomsten weer gestart!

Vanaf zondag 20 september worden de samenkomsten weer gehouden in gebouw de Aker, Noorderakerweg 2. We nemen de corona-voorschriften in acht en kunnen in verschillende zalen de dienst volgen. Leden en gasten zijn van harte uitgenodigd vanaf 10.30 uur.

Lees verder

De Nieuwsbrief van de Akergemeente is uit

Twee keer per jaar verschijnt de Nieuwsbrief van de Akergemeente, bedoeld voor Vrienden van de Aker. Heeft u deze niet ontvangen? Download de Nieuwsbrief dan via deze link. Wilt u de Nieuwsbrief voortaan rechtstreeks ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@akergemeente.nl.

Lees verder

Volg de kerkdienst via ZOOM

De kerkdiensten van de Akergemeente vinden plaats in het Huis van de Wijk, maar tijdens de corona-periode is het aantal plaatsen beperkt en op uitnodiging. Hiervoor ontvangt u persoonlijk bericht. De kerkdienst is elke zondag vanaf 10.30 uur te volgen via ZOOM. Klik op deze link voor een eenvoudige verbinding. We hopen u te ontmoeten!

Lees verder

De Huiskamer gaat weer open!

Zolang de Coronacrisis duurt organiseren we kleinschalige activiteiten in de Huiskamer. Maandag- woensdag- en vrijdagochtend zijn we open voor een kop koffie/thee. De maaltijden en de creaclub gaan ook weer van start (kleinschalig). Daarvoor nodigen we mensen uit, maar u kunt zichzelf ook aanmelden. U kunt altijd een van ons telefonisch bereiken: Kees Trimp 06-53780184 […]

Lees verder

Alpha Cursus – online

Op 22 april start de online Alpha Cursus, een introductiecursus over het christelijk geloof. U kunt gratis en eenvoudig meedoen via ZOOM. Woensdag 22 april is de eerste kennismakingsavond. Start 19.30 tot 21.00 uur. De cursusavonden zijn steeds op woensdag van 19.30 tot 21.00 uur. Voor vragen of opgeven kun je mailen met alpha@oasenieuwwest.nl of […]

Lees verder

Bemoediging tijdens de crisis

God laat jou niet los en helpt je door de crisis heen. Ontvang elke dag een bemoedigend woord. Elke ochtend plaatst Willem Griffioen een korte meditatie op WhatsApp. U kunt deze ook beluisteren: stuur een berichtje naar info@akergemeente.nl of WhatsApp bericht naar 0630228307 en je ontvangt dagelijks de meditatie.

Lees verder

Beste Akergemeente

Voorlopig zijn er geen bijeenkomsten op zondag en door de week. Gelukkig kunnen we elkaar op andere manieren spreken en helpen. Zoek contact met je kring of met Willem Griffioen 06- 30228307.

Lees verder

Beste bezoekers van de Huiskamer

Zolang de Corona crisis duurt zijn alle activiteiten in de Huiskamer gestopt. Mocht u behoefte hebben aan een praatje: op maandag, woensdag en vrijdag is de Huiskamer open van 10.00 uur tot 11.30 uur. U kunt altijd een van ons telefonisch bereiken: Herma van der Zedde 06-15557883 of Willem Griffioen 06- 30228307.

Lees verder