Wijkzorgtafels

Chaudfontaine is betrokken bij wat er in de wijk gebeurt. Dit doen we onder meer door aan te schuiven bij de wijkzorgtafels. Hier ontmoeten (zorg)professionals en mensen uit de informele zorg elkaar.
We bespreken thema’s als schuldhulp, mantelzorg en eenzaamheid. Door het bespreken van een casus leren we de diversiteit aan hulpbieders en kijken hoe die samen kunnen werken.

Burennetwerk

Chaudfontaine heeft Hart voor de wijk en de mensen in de wijk. In Amsterdam is Burennetwerk een mooie organisatie die hulpbieders en vragers met elkaar in contact brengt.

Goede buur gezocht. Ik zoek hulp!
Ook bij jou in de buurt wonen goede buren die buurtgenoten willen helpen. Het kan gaan om een klusje in huis of in de tuin, maar ook om het doen van een boodschap, begeleiding naar de dokter, gewoon een kopje koffie drinken of het maken van een wandeling.
Heb je hulp nodig? Vul het Aanvraagformulier in op www.burennetwerk.nl.
Je kunt ook bellen met de Helpdesk van het Burennetwerk. Het nummer is 020 – 623 97 71.

Goede buur gezocht. Ik wil helpen!
Het Burennetwerk koppelt buren aan elkaar om te helpen met eenvoudige en flexibele hulp. Ben jij ook een goede buur? Wil je best eens een klusje doen, boodschappen doen, een wandelingetje maken, administratieve steun geven enz? Schrijf je dan in op de website www.burennetwerk.nl. Je helpt met wat jij leuk vind en kunt, op je eigen tijd en in je eigen buurt.

Contactpersoon Nieuw Sloten
Burennetwerk is in heel Amsterdam actief. De wijk Nieuw Sloten heeft een eigen contactpersoon, Linda Rutgers linda_rutgers@yahoo.com, 06-16 435 576.

Je hart luchten?

Wat is jouw verhaal?
Wil je je verhaal kwijt? Zoek je een luisterend oor? Pieker je over levensvragen? Niemand om je verhaal mee te delen?

Graag bieden we een luisterend oor en een open hart om naar jou te luisteren. Wij (Mariët & Willem Griffioen) zijn er voor jou / voor u. Je bent welkom bij ons thuis of we komen bij je thuis. Als je na het gesprek verder wilt praten of steun zoekt, willen we samen met je kijken wat de beste weg is. Wij zijn beide opgeleid om helpende gesprekken te voeren.

Mariët en Willem Griffioen
0630228307
chaudfontaine.nieuwsloten@gmail.com