Akergemeente ook actief in Nieuw Sloten 

De Akergemeente is een buurtkerk gericht op de Akerwijk en de Punt. Een fijne gemeente in de Aker is niet ons einddoel. Graag delen we ook op andere plekken uit wat we ontvangen en geleerd hebben. In de naburige wijk Nieuw Sloten wonen niet veel christenen. Zij gaan naar diverse kerken buiten de eigen wijk. Het is ons verlangen om in Nieuw Sloten een christengemeenschap te gaan vormen en velen te bereiken met het evangelie.

Christenen die we in Nieuw Sloten hebben leren kennen komen vijf keer per jaar samen om te eten en elkaar te ontmoeten. Uit deze ontmoetingen zijn een aantal incidentele buurtactiviteten georganiseerd. Elke week is er een groep 'Gezond Bewegen'. We zijn benieuwd hoe zich dit verder ontwikkeld. 
 

Website: http://www.chaudfontaine-nieuwsloten.nl

 

Meer weten?

Ben je geïnterresseerd in dit project, woon je in Nieuw Sloten en wilt betrokken worden? Kijk op de website www.chaudfontaine-nieuwsloten.nl, download hier het projectplan of neem contact op met Willem Griffioen, 0630228307 of voorganger@akergemeente en je ontvangt alle informatie.