De Huiskamer voor en door de wijk!


De Huiskamer aan de Akersingel 24 is een huiskamer voor en door de wijk; een gezellige ontmoetingsplek voor buurtbewoners en maatschappelijke organisaties.


In De Huiskamer is iedereen welkom voor een luisterend oor, een kop koffie of een maaltijd. Er gebeurt van alles in De Huiskamer: een boekenruilbeurs, filmavonden, spelletjesmiddagen. Er wordt samen gekookt, gebakken en gegeten en en vinden allerlei creatieve activiteiten plaats. Maatschappelijke organisaties kunnen er hun spreekuur houden. Sommige activiteiten worden door de Akergemeente georganiseerd. Maar er is nog volop ruimte voor initiatieven en ideeën uit de buurt.
 

De Huiskamer gebruiken of huren?


De ruimte is te gebruiken voor buurtgerichte activiteiten die voor ieder open staan (tot maximaal 15 personen). Voor andere activiteiten vragen we een billijke huur. Heb je een idee voor een activiteit? Interesse om de ruimte te gebruiken?
Neem contact op met Herma van der Zedde 06-15557883 of Willem Griffioen 06- 30228307.


Wat is er te doen?

  
Open Dag! 
 

Op 7 september 2019 vierden we onze eerste verjaardag. Veel mensen liepen even binnen op de Open Dag en konden hun buurtbewoners ontmoeten.

Ook kregen we veel goede ideeën voor leuke activiteiten: schilderen, rummikubben, kaarten, bridgen. Maar ook helpen met een mobiele telefoon of gesprekken over meer persoonlijke onderwerpen. Kortom, geef je op, doe mee en help mee. Er is nog van alles mogelijk in de Huiskamer!